OVER BORG & BUITEN

Tussen Forteneiland en het buitengebied van Culemborg vind je straks Borg & Buiten. Een ruim opgezette wijk met circa 450 woningen. Verschillende soorten rijwoningen, vrijstaande woningen, tweekappers en appartementen. Koop en sociale huur. Borg & Buiten bestaat uit twee verschillende woonsferen: Wonen aan het Kooikerpark en Wonen in het Hof.

Wonen aan het kooikerpark

WONEN AAN HET KOOIKERPARK

Wonen aan het Kooikerpark is ‘hygge’, het Deense woord voor gezellig. In de architectuur, met blauwe en grijze tinten, zie je Scandinavische invloeden terug. Moderne, duurzame woningen in een fris en familiaal jasje. Klaar voor de toekomst, met groen tot aan je voordeur! Je vindt in dit deel van Borg & Buiten talloze speel- en ontmoetingsplekken. De sfeervolle veranda’s zorgen voor verbinding met het groen en elkaar.

Wonen aan het hof

WONEN IN HET HOF

Woon je liever meer besloten? Langs de rand van Borg & Buiten vind je kleinschalige hofjes met een eigen karakter. Riante huizen met fraaie tuinen, vrijwel naast het water van Lokkershoek of direct grenzend aan het buitengebied. Hier woon je vrij en individueel, maar is gezelligheid nooit ver weg.

PLANKAART BORG & BUITEN

Tussen Forteneiland en het buitengebied van Culemborg, en grenzend aan de wijk Lokkershoek vind je Borg & Buiten.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.