Doe een financiële check!

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Culemborg? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is.

Jouw droomwoning in Borg & Buiten financieren

 De adviseurs van Rabobank en onze makelaars kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Onze makelaars en de financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank,  Jolanda Peters van Ton en Imke van Stralendorff zijn nauw betrokken bij het project Borg & Buiten. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Culemborg. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken.

 

Bereken je maximale hypotheek

Dit kan bijvoorbeeld via Rabobank. 
Bereken je maximale hypotheek →

Plan een gratis financiële check in

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check met  Rabobank, Beumer of De Keizer. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Plan een financiële check in van Rabobank →

Plan een financiële check in van Brecheisen →

Plan een financiële check in van Van Kessel Kroezen→