Nieuws

Inloopevent Parijsch op zaterdag 1 april

Wil je alles weten over wonen in Borg & Buiten en welke koopwoningen nog beschikbaar zijn? Kom op zaterdag 1 april tijdens de Open Huizen Route langs in Parijsch! Van 11.00 tot 15.00 uur ben je van harte welkom in het Atelier.

Lees meer

Gelukkige kopers: Manon & Max

Wat is het toch altijd leuk om blije kopers aan tafel te hebben. Manon en Max kochten onlangs een woning type Madelief in Borg & Buiten. Hun eerste koophuis!

Lees meer

Een hypotheek afsluiten bij je familie

Heb je een woning in Borg & Buiten op het oog, dan is het handig om vooraf je financiële mogelijkheden goed in kaart te brengen. Hoe ga je de woning bekostigen? Je kunt eigen geld inbrengen en/of een lening afsluiten bij een hypotheekverstrekker, zoals een bank. Maar wist je dat er ook nog zoiets bestaat als de familiehypotheek?

Lees meer

HORIZON-WONINGEN: DE KRACHT VAN HOUT

De nieuwe generatie duurzame woningen voor jou en voor de generaties na ons
Bij Heijmans zijn we de makers van de gezonde leefomgeving. Iedereen wil immers schone lucht inademen, wonen in een fijne buurt en genieten van de mooie natuur. Om zo’n gezonde leefomgeving te creëren, verduurzamen wij onze activiteiten.

Lees meer

Fase 1 toegewezen & aankondiging fase 2

De woningen van fase 1 zijn toegewezen! De afgelopen weken hebben wij veel geïnteresseerden ontmoet tijdens de inloopmiddagen in het Atelier in Parijsch. Inmiddels zijn de woningen van fase 1 toegewezen. We willen de "eerste bewoners" van Borg & Buiten van harte feliciteren! De bouw van fase 1 start naar verwachting in het derde kwartaal van 2023. De verwachting is dat de eerste woningen in het voorjaar van 2024 worden opgeleverd.

Lees meer

Doe een financiële check!

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Culemborg? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is.

Lees meer
1 2 3