BORG & BUITEN FASE 2C

Verkoop start eind januari!

Wonen in fase 2C van Borg & Buiten is bijzonder. Met natuurgebied Lokkershoek naast de deur en het uitgestrekte buitengebied op loopafstand voelt het of je hier altijd één bent met de natuur. Alsof je op een prachtige plek op vakantie bent, maar dan met het comfort en gemak van thuis. Eind januari start de verkoop van dit luxe deelgebied in Borg & Buiten, bestaande uit 18 tweekappers en 5 vrijstaande woningen.

Vedergras

Vanaf € 690.000,- vrij op naam

Woningtype Vedergras is met een woonoppervlakte van circa 162 m² de ideale thuishaven voor jouw gezin. Door de tuitgevel zijn deze 18 tweekappers klassiek en statig om te zien. De lichte, gemêleerde bakstenen en charmante luiken geven de woningen een vriendelijk karakter. Een prachtige combinatie!

Zilverschoon

Vanaf € 980.000,- vrij op naam

Woningtype Zilverschoon is werkelijk een plaatje om te zien! Aan de natuurrijke rand van Borg & Buiten, naast het water van Lokkershoek, verrijzen deze vijf klassieke villa’s met charmante luiken, lichte bakstenen en metselwerk in wildverband uitgevoerd. De karaktervolle tuitgevel zorgt voor een extra elegante en luxueuze uitstraling. Een waar droomhuis, van buiten én van binnen!

Voor welke woning je ook kiest, altijd geniet je van een duurzaam, energiezuinig huis

Luxueus én duurzaam

Zoals je mag verwachten van ons én in dit segment, worden er geen concessies gedaan ten aanzien van duurzaamheid. De woningen in Borg & Buiten fase 2C beschikken over de nieuwste technieken en bouwmethodieken. Ze zijn uitstekend geïsoleerd en daardoor laag in energieverbruik. Het energielabel dat wordt toegekend is A++++. Bovendien wordt er gebruikgemaakt van duurzame bouwmaterialen. Dit zorgt voor minder onderhoud aan je nieuwe woning!

Je woning is inclusief zonnepanelen, vloerverwarming en een intelligente warmtepomp die overal in huis voor een comfortabel leefklimaat zorgt.