Het team van Borg & Buiten

Wie zit er achter Borg & Buiten? Maak kennis met het team! We stellen graag Martine Noordeloos aan je voor. Zij is verkoopmanager bij Borg & Buiten.

“Als verkoopmanager ben ik al een aantal jaar betrokken bij de ontwikkelingen in de wijk Parijsch, waarbij ik me sinds anderhalf jaar voornamelijk richt op de wijk Borg & Buiten.”

Voor fase 2 ben ik verantwoordelijk voor de look and feel van het project en verkoop ik samen met onze makelaars de woningen. Het leuke aan fase 2C vind ik dat deze fase uit hele andere woningen bestaat dan de vorige fases in Borg & Buiten. Bij deze twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen heb je veel optiemogelijkheden waardoor je als koper je eigen huis creëert en je droomkeuken of badkamer kan creëren binnen de mogelijkheden die Heijmans biedt.”

“Culemborg zelf vind ik een leuk stadje en als team zijn wij nog wel eens te vinden bij Caatje aan de Lek. Hier kun je heerlijk lunchen. En nog een tip voor als je Culemborg wil ontdekken: ook Una Volta is een heerlijk en leuk restaurant! Het zit in de Gelderlandfabriek, een bijzondere locatie.”

“Heb je vragen over de woningen of het project? Ik help je als verkoopmanager heel graag verder!”