LEEF HET BUITENLEVEN

Borg & Buiten in Parijsch, Culemborg is dé plek waar je vanuit geborgenheid de ultieme vrijheid van het buitenleven en de natuur ervaart. Met de Nieuwe Hollandse Waterlinie om de hoek, als een vesting omringd door water. Een buurt waar je niet alleen woont, maar ook actief leeft. Met elkaar en de natuur.

DE CHARME VAN BORG & BUITEN

Tussen Forteneiland en het buitengebied van Culemborg vind je Borg & Buiten. Een ruim opgezette wijk met circa 430 woningen en een divers aanbod. Verschillende soorten rijwoningen, vrijstaande woningen, tweekappers en appartementen. Koop en (sociale) huur.

MEER OVER BORG & BUITEN → 

GROEN TOT AAN DE VOORDEUR

De 47 eengezinswoningen in fase 1 van Borg & Buiten zijn ‘hygge’, het Deense woord voor gezellig. Met blauwe en grijze tinten zie je hier de Scandinavische invloeden terug. Moderne woningen in een fris en familiaal jasje. Het overgrote deel van de woningen grenst aan het groene Kooikerpark en heeft sfeervolle veranda’s of pergola’s. Een buitenkans!

MEER OVER DE WONINGEN→ 

SLIM & GEZOND WONEN

De twee pijlers ‘slim’ en ‘gezond’ zijn de uitgangspunten van alles wat we in Borg & Buiten ontwikkelen, bouwen en onderhouden. Dat gaat verder dan genieten van de lokale natuur en het inademen van schone lucht. Wat betekent dit concreet voor jou als bewoner?

MEER OVER SLIM & GEZOND WONEN → 

VOLOP GENIETEN IN CULEMBORG

Culemborg is een kleine historische stad met verrassend veel leuke winkels, goede zorg- en sportvoorzieningen en gezellige eettentjes. Uitblinkers zijn de scholen, die bijzonder goed scoren. En de natuur… die is zo mooi en veelzijdig. In Culemborg ontpoppen zich verder de leukste initiatieven, waar eten en de natuur vaak de hoofdrol in hebben.

ONTDEK CULEMBORG → 

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.